Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: ΣΥΡΙΖΑ: Ο πραγματογνώμονας του Μιωνή τον διαψεύδει και επιβεβαιώνει Παππά
[News]: ΣΥΡΙΖΑ: Ο πραγματογνώμονας του Μιωνή τον διαψεύδει και επιβεβαιώνει Παππά

[News]: ΣΥΡΙΖΑ: Ο πραγματογνώμονας του Μιωνή τον διαψεύδει και επιβεβαιώνει Παππά

Τι επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση για το υλικό που προσκόμισε ο επιχειρηματίας

«Ο πραγματογνώμονας του Μιωνή διαψεύδει Μιωνή και επιβεβαιώνει Παππά», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή, με αφορμή την ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που προσκόμισε ο επιχειρηματίας.

Με βάση τα όσα αναφέρει η πραγματογνωμοσύνη, οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν δύο σημεία, ότι δηλαδή η παράνομη καταγραφή της συνομιλίας δεν διακόπηκε τελικά, επειδή τελείωσε η μπαταρία του κ. Μιωνή, αλλά επειδή ο ίδιος ο επιχειρηματίας διέκοψε το καταγραφικό μηχάνημα, στο σημείο που αφηγούνταν τη σχέση του επιχειρηματία Σταύρου Παπασταύρου και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, ότι από το ακατάληπτο σημείο της συνομιλίας που έγινε καταληπτό με την τεχνική της αποθορυβοποίησης, καθίσταται σαφές, πως ο Νίκος Παππάς αναφερόταν σε πρόσωπα όπως οι κ.κ. Παπασταύρου και Μιωνής, που επιχειρούσαν να προσεγγίσουν την τότε κυβέρνηση.

Σε σχέση με την νέα κατάθεση υλικού από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και την πραγματογνωμοσύνη για το «παράνομα καταγεγραμμένο ηχητικό», οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ειδικότερα τα εξής:

«1. Το “ακατάληπτο” σημείο δείχνει Μιωνή και όχι Παπαγγελόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιώτης πραγματογνώμονας της πλευράς Μιωνή λέει ότι προχώρησε σε αποθορυβοποίηση των ακατάληπτων σημείων της παρανόμως καταγεγραμμένης συνομιλίας. Στην έκθεσή του διευκρινίζει, ότι η φράση Παππά, που δεν ακούγεται είναι η εξής: “…οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να μας προσεγγίσουν να είναι απόλυτοι”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!