Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Η σημασία των αποφράξεων για την υγιεινή του χώρου μας
[News]: Η σημασία των αποφράξεων για την υγιεινή του χώρου μας

[News]: Η σημασία των αποφράξεων για την υγιεινή του χώρου μας

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Αττική

Στην εποχή που διανύουμε η απολύμανση και ο τακτικός καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι σημαντικές ενέργειες για την διασφάλιση της υγείας όλων. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την αποχέτευσης. Η αποχέτευση αποτελεί ένα ξεχωριστό σύστημα το οποίο για να λειτουργεί σωστά απαιτεί καθαρισμό και συντήρηση.

Όπως μας εξήγησαν στην εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη, οι βουλωμένες κεντρικές αποχετεύσεις είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που απαιτεί όμως άμεση επίλυση, καθώς σχετίζεται με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Η συγεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα και σε πολλά σημεία της υπόλοιπης Αττικής.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η απόφραξη των αποχετεύσεων;

Αμελώντας την απόφραξη ή την συντήρηση της αποχέτευσης μας, οι σωληνώσεις κινδυνεύουν να γεμίσουν κατσαρίδες και τρωκτικά. Φυσικά εκτός από το σημαντικό κομμάτι της υγιεινής, εξαιτίας ελλειπούς συντήρησης συχνά προκαλούνται ζημιές όπως πλημμύρες ή υγρασία στους τοίχους, η αποκατάσταση των οποίων μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δαπανηρή.

Πως γίνονται σήμερα οι αποφράξεις;

Κάθε εγκατάσταση είναι διαφορετική γι΄αυτό και πρέπει να εκκενωθεί με την ανάλογη μέθοδο. Οι σύγχρονοι εξοπλισμοί με κάμερες υψηλής ευκρίνειας και πιεστικά μηχανήματα επιτρέπουν τον καθαρισμό των σωληνώσεων από λάσπες, ρίζες, πέτρες ή τσιμέντο, σε οποιοδήποτε βάθος, ενώ παράλληλα εντοπίζουν τυχόν βλάβες ακόμη και σε δύσκολα σημεία.

Πώς ολοκληρώνεται η διαδικασία;

Αφού απομακρυνθούν τα λύματα, μεταφέρονται με ειδικά βυτιοφόρα στα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων Αττικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!