Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Συγκλονίζουν όσα είπε στη μητέρα της η 9χρονη που λιποθύμησε από πείνα
[News]: Συγκλονίζουν όσα είπε στη μητέρα της η 9χρονη που λιποθύμησε από πείνα

[News]: Συγκλονίζουν όσα είπε στη μητέρα της η 9χρονη που λιποθύμησε από πείνα

Η μητέρα της δουλεύει ως εποχική σε ξενοδοχείο και είναι άνεργη από την περασμένη σεζόν

Εξακολουθεί να συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο , που λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο, όχι μόνο γι’ αυτό καθεαυτό το δραματικό γεγονός, αλλά και για τα λόγια που είπε στη μητέρα της, σύμφωνα με την τελευταία, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος.

Η μητέρα που εργάζεται ως εποχική σε ξενοδοχεία του νησιού και αυτή τη στιγμή είναι άνεργη, αποκάλυψε μιλώντας στον τ/σ Mega, τι της είπε η κόρη της. «Λόγω των συνθηκών που ζούμε, δεν είχα χρήματα να πάρω στο παιδί αυτό που ζήτησε και το παιδί μου λιποθύμησε. Εργαζόμουν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το παιδί λέει “μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;”». Όπως ανέφερε, έχει λάβει μόνο τα 800 ευρώ, που δόθηκαν στους πληγέντες από τον κοροναϊό και τίποτα άλλο.

Στη συνέχεια η μητέρα είπε: «Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, διαζευγμένη. Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 1000 ευρώ, και μπορούσα και ζούσα τα παιδιά μου μια χαρά. Τα έβλεπα αυτά στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα και εγώ σε αυτή την κατάσταση. Ο πατέρας δεν συμπαρίσταται. Το χειρότερο είναι να βλέπει η μάνα να πέφτει το παιδί της. Έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες.

Απευθύνθηκα στο σωματείο να ρωτήσω πότε θα πάρουμε αυτά τα 533 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!