Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για ανασχηματισμό και Αποστολάκη
[News]: Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για ανασχηματισμό και Αποστολάκη

[News]: Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για ανασχηματισμό και Αποστολάκη

Ανταλλαγή «πυρών» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στη συζήτηση του ν/σ για το ασφαλιστικό

Σε υψηλούς τόνους στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των βουλευτών της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης βρέθηκε σήμερα στη Βουλή και ο χθεσινός ανασχηματισμός της κυβέρνησης κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό, ανέφερε πως «μιλάτε με ένα πολιτικό θράσος σαν να είστε 10, 15 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Σαν ο κόσμος να ακούει ΣΥΡΙΖΑ και να λέει: Πού είναι, πού τους χάσαμε; Να έρθουν αύριο το πρωί να κυβερνήσουν με τη σεμνότητα και με την αποτελεσματικότητα που έχουν και κυρίως με τη ροπή προς την αλήθεια».

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Αποστολάκη , ο υπουργός Εργασίας σημείωσε πως «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της συναίνεσης που είχε μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από αυτό εδώ το βήμα πριν από μερικές μέρες και πρότειναν σε έναν άνθρωπο που τον είχατε στην κυβέρνησή σας να αναλάβει την Πολιτική Προστασία. Εσείς, όμως, εξεγερθήκατε και αντιδράσατε με ένα χολερικό τρόπο. Δεν σας άρεσε ούτε ο δικός σας άνθρωπος» και αναρωτήθηκε «πως αλήθεια εννοείτε τη συναίνεση;». «Εν πάσει περιπτώσει το συμπέρασμα κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!