Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: «Θέλω να γίνω το αγόρι σου» – Τι φέρεται να έλεγε ο δάσκαλος σε 11χρονη
[News]: Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: «Θέλω να γίνω το αγόρι σου» – Τι φέρεται να έλεγε ο δάσκαλος σε 11χρονη

[News]: Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: «Θέλω να γίνω το αγόρι σου» – Τι φέρεται να έλεγε ο δάσκαλος σε 11χρονη

Πατέρας μαθήτριας δημοτικού αποκαλύπτει τα μηνύματα του 48χρονου δασκάλου

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης του 48χρονου δασκάλου που τέθηκε σε αργία γιατί έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού .

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών, τον τελευταίο περίπου έναν μήνα προσπαθούσε, όπως φαίνεται, μεθοδευμένα να πλησιάσει τρεις μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού στέλνοντάς τους ερωτικά μηνύματα. Στην κατάθεσή του, ο 48χρονος ισχυρίστηκε ότι ήθελε το καλύτερο για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι οι επαφές που γίνονταν μέσω Viber και Skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας. Ο εκπαιδευτικός, μετά την κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αντιμετωπίζει δυο αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών: Τι αποκάλυψε ο πατέρας 11χρονης για τα ερωτικά μηνύματα του δασκάλου

Ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας διέψευσε ότι ήταν ενήμερος για τις όποιες επικοινωνίες του εκπαιδευτικού και αποκαλύπτει σοκαριστικούς διαλόγους.

Μιλώντας στο Mega, επεσήμανε πως ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα στην ανήλικη ερωτικού περιεχομένου, της πρότεινε να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να γίνει το αγόρι της.

«Έστελνε τουλάχιστον κοντά στον ένα μήνα μηνύματα στο παιδί. 20 μέρες πριν το καταλάβω εγώ. Είχε καλή επικοινωνία και ήταν καλός δάσκαλος» δήλωσε ο πατέρας.

«Το παιδί μου είπε την Κυριακή και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένη, ότι της είπε ο δάσκαλος την Τρίτη να μην κάνουν γυμναστική, αλλά θα της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μου κίνηση το ενδιαφέρον, ”αφού είσαι καλή μαθήτρια γιατί χρειάζεσαι ιδιαίτερα;”. Ιδιαίτερα στην τάξη, στο σχολείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!