Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: «Σας κοιτάμε στα μάτια»: Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Ελλάς
[News]: «Σας κοιτάμε στα μάτια»: Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Ελλάς

[News]: «Σας κοιτάμε στα μάτια»: Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Ελλάς

Διασφαλίζει τις αρχές της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της

Με σύνθημα «Σας κοιτάμε στα μάτια», η Lidl Ελλάς συστήνει τη νέα 360ο επικοινωνιακή της καμπάνια, αναδεικνύοντας τις ενέργειες που πραγματοποιεί για να διασφαλίσει τις αρχές της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, στέκεται με σεμνότητα και αίσθημα ευθύνης δίπλα στους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες της και την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνοντας έναν σημαντικό ρόλο ευθύνης. Έναν ρόλο που πρέπει να εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη, όπως ένα σούπερ μάρκετ οφείλει να κάνει.

«Για να σηκώσεις το κεφάλι και να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια, πρέπει πρώτα να έχεις κοιτάξει χαμηλά. Να έχεις σκύψει πάνω από όλα όσα έχουν αξία». Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας προβάλλοντας όσα κάνει η εταιρία για να διασφαλίσει τις αρχές της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της:

  • Λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής της αλυσίδας, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων.
  • Διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές, προσφέροντας κάθε μέρα τα πιο φρέσκα προϊόντα στους καταναλωτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!