Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Σαρηγιάννης: Έχω πει ψέματα για τα κρούσματα για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος
[News]: Σαρηγιάννης: Έχω πει ψέματα για τα κρούσματα για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος

[News]: Σαρηγιάννης: Έχω πει ψέματα για τα κρούσματα για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος

«Παίρνω την ευθύνη του lockdown στις 2 Ιανουαρίου» – Τι είπε για τις σχέσεις του με τον Μητσοτάκη

Ψέματα για τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού «ώστε να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος» παραδέχθηκε ότι έχει πει ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης .

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» , ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω πει και ψέματα ώστε να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Είχα υπολογίσει ότι θα φτάσουμε τα 25.000 κρούσματα την ημέρα, αλλά είχα πει ότι θα φτάσουμε έως τα 5.000, γιατί ο στόχος μου δεν είναι να σπέρνω πανικό. Ο σκοπός είναι να ενημερώσω τους αρμόδιους για να πάρουμε μέτρα νωρίτερα».

Όπως ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης, η άβολη στιγμή ήταν «τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου που συζητούσαμε για το 2ο κύμα. Εκεί αν δεν λαμβάναμε μέτρα θα είχαμε φτάσει σε πολλές χιλιάδες κρούσματα».

Σαρηγιάννης: Οι προσωπικές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ανέφερε ότι διατηρεί προσωπική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , με τον οποίο γνωρίζονται από την Αμερική.

«Είμαστε γνωστοί με τον Κυριάκο. Ήτανε στο Stanford και έκανε master όταν ήμουν στο Berkeley. Είναι δύο χρόνια πιο μικρός από μένα. Ήμασταν στον ίδιο σύλλογο ελληνοαμερικανικών επιστημόνων της Καλιφόρνιας. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση» είπε και στη συνέχεια ανέφερε ποιες στιγμές τον συμβουλεύεται ο πρωθυπουργός:

«Σε βασικές καμπές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!