Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ράλι Ακρόπολις: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
[News]: Ράλι Ακρόπολις: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

[News]: Ράλι Ακρόπολις: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Η αναλυτική ανακοίνωση της Τροχαίας για τα μέτρα του τριημέρου

Αναλυτική ενημέρωση για όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του Ράλι Ακρόπολις, η έναρξη του οποίου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 9-9-2021, τους δρόμους που θα κλείσουν αλλά και τις διαδρομές που μπορούν να ακολουθούν οι οδηγοί προς το κέντρο εξέδωσε η Τροχαία Αττικής.

Όσον αφορά στον βασικό σχεδιασμό των μέτρων κυκλοφορίας, την Πέμπτη θα απαγορευτεί η κυκλοφορία γύρω από την Ακρόπολη και το Σύνταγμα από τις 11 το πρωί, ενώ η προσέγγιση του κέντρου θα μπορεί να γίνεται από τους κάθετους των κλειστών οδικών αξόνων, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Συγκεκριμένο σχέδιο υπάρχει και για τους θεατές του ράλι που θα μεταβούν πεζή στο Σύνταγμα, κάτι που θα γίνεται από συγκεκριμένες διαδρομές.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα Τρίτη 7-9-2021, στις λεωφόρους Αμαλίας και Όλγας για τις ανάγκες διαμόρφωσης της Ειδικής Διαδρομής.

Μέτρα της Τροχαίας όμως έχουν προγραμματιστεί και για την Τετάρτη 8-9-2021, για τη διεξαγωγή της Τελετής Αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Συγκεκριμένα, από την 10:00΄ ώρα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!