Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Αναστασίας: Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δεν νικιέται
[News]: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Αναστασίας: Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δεν νικιέται

[News]: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Αναστασίας: Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δεν νικιέται

«Περπατούσε και ανέβαινε τις σκάλες με ένα χέρι και ένα πόδι, της πήρες την ομιλία, μας έκανε σχήματα με το χέρι»

Απέραντο πόνο και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της μικρής Αναστασίας, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου . Η 7χρονη έπασχε από μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου και άφησε την τελευταία της πνοή χθες. Συγκλονιστική είναι και η ανάρτηση του πατέρα της, ο οποίος έγραψε ότι το «το πνεύμα της δεν νικιέται».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Της πήρες την ακοή, τις κάναμε καρδιές για να τις δείξουμε ποσό την αγαπάμε, της πήρες την αριστερή πλευρά, περπατούσε και ανέβαινε τις σκάλες με ένα χέρι και ένα πόδι, της πήρες την ομιλία, μας έκανε σχήματα με το χέρι, της πήρες το χαμόγελο, μας έλεγε πως χαμογελάει και ας μη φαίνεται. Της πήρες τη χαρά, τη ζωή της, απομονωμένη από τις φίλες της, την οικογένεια της και το σχολείο της, είχε τους δυο γονείς της κοντά να την αγαπάνε και να την φροντίζουν.

Της πήρες την τελευταία απόλαυση – το φαγητό, έβλεπε μαστερσεφ και ξεχνιόταν και έκανε ασκήσεις να μπορέσει να ξαναφάει. Της έδωσες τον χειρότερο χειμώνα των 150 ετών να πηγαίνει σε ένα παγωμένο σπίτι 15 φορές τη μέρα τουαλέτα. Αναγκάστηκε να φορέσει πάνες αλλά δε την ένοιαξε γιατί την φρόντιζαν οι γονείς της, όπως ήταν μωρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!