Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Πρωτοποριακή εφαρμογή στα κινητά για τον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών
[News]: Πρωτοποριακή εφαρμογή στα κινητά για τον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών

[News]: Πρωτοποριακή εφαρμογή στα κινητά για τον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών

Με το Missing Alert App δεν θα χάνεται πολύτιμος χρόνος

Με σύμμαχο την κοινωνία το «Χαμόγελο του Παιδιού » ευελπιστεί ότι η πρωτοποριακή εφαρμογή «Missing Alert App» θα γίνει ένα νέο σημαντικό εργαλείο, προκειμένου να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών, αλλά και ενηλίκων έως 60 ετών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Κώστας Γιαννόπουλος, «το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την αδιαμεσολάβητη και γρήγορη επικοινωνία με τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν. Τα αυτιά και τα μάτια των Αρχών στις εξαφανίσεις προσώπων είναι ο κόσμος». Η κινητοποίηση των πολιτών τις πρώτες ώρες μιας εξαφάνισης αποδεικνύεται κομβικής σημασίας. «Είναι πολύ σημαντικές οι πρώτες στιγμές, το να μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε αμέσως. Αυτό μπορεί να σώσει την κατάσταση» εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος στην παρουσίαση της εφαρμογής.

Η ιδέα για την ανάπτυξη της εφαρμογής ξεκίνησε από συνεργάτες της Cosmote, οι οποίοι είχαν βιώσει τέτοιο περιστατικό στο οικογενειακό τους περιβάλλον, ανέφερε εκ μέρους της εταιρείας ο Γεώργιος Αθανασόπουλος. Κατόπιν η εφαρμογή διακρίθηκε στον ετήσιο διαγωνισμό καινοτομίας της Cosmote και έγινε πραγματικότητα χάρη στην τεχνογνωσία του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Το αγκαλιάσαμε γιατί βλέπουμε την τεχνολογία ως αρωγό στα προβλήματα των ανθρώπων. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η μαζική χρήση της εφαρμογής γιατί έτσι διευκολύνεται το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και των Αρχών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!