Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Τα πρωτόκολλα υγείας για γυμναστήρια, γήπεδα 5Χ5 και μπάσκετ – Ποιοι δε θα φορούν μάσκα
[News]: Τα πρωτόκολλα υγείας για γυμναστήρια, γήπεδα 5Χ5 και μπάσκετ – Ποιοι δε θα φορούν μάσκα

[News]: Τα πρωτόκολλα υγείας για γυμναστήρια, γήπεδα 5Χ5 και μπάσκετ – Ποιοι δε θα φορούν μάσκα

Ανοίγουν από τη Δευτέρα 31/5 – Μειώνεται στο 25% η τηλεργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Τα μέτρα που θα επιβάλλονται αν υπάρξει αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού

Οι όροι και οι πορϋποθέσεις για την επανέναρξη από τη Δευτέρα 31 Μαΐου των γυμναστηρίων , αλλά και των γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθριους χώρους, τέθηκαν στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πανδημία του κορονοϊού. Τα πρωτόκολλα θα είναι αυστηρά, όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής μειώνεται στο 25% η τηλεργασία στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα πρωτόκολλα:

-Η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από 31/5. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινωθούν κάποιες αλλαγές τις επόμενες ώρες στο πρωτόκολλο σε σχέση με συγκεκριμένους τύπους ασκήσεων κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η χρήση μάσκας.

- Η χρήση των γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθριους χώρους από τις 31/5 από ερασιτέχνες αθλούμενους και μόνο με τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τους επαγγελματίες αθλητές και ειδικότερα με εβδομαδιαίο self test , τήρηση περιορισμών χωρητικότητας, καταλόγους εισερχομένων και όλων των υγειονομικών μέτρων.

-Η έναρξη των αθλητικών διοργανώσεων εκτός σταδίων, εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων με προϋποθέσεις: Μέχρι 300 άτομα με μπλοκ ανά 50 άτομα με rapid test ή PCR, ηλεκτρονικές εγγραφές χωρίς απονομές, χωρίς θεατές με χρήση μάσκας πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό από την 1/6.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!