Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η πρώτη κοινή εμφάνιση των πρωτοτύπων BMW M4 Coupe και M4 GT3
[News]: Η πρώτη κοινή εμφάνιση των πρωτοτύπων BMW M4 Coupe και M4 GT3

[News]: Η πρώτη κοινή εμφάνιση των πρωτοτύπων BMW M4 Coupe και M4 GT3

Από το δρόμο στην πίστα

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Red Bull Ring, καθώς για πρώτη φορά, η BMW M GmbH παρουσίασε δύο εμβληματικά μοντέλα που σχεδιάστηκαν δίπλα-δίπλα για χρήση στο δρόμο και σε αγώνες.

Πρόκειται γα τα πρωτότυπα της νέας M4 Coupe και της νέας M4 GT3. Εν όψει αγώνα του MotoGP ‘BMW M Grand Prix of Styria’, τα δύο οχήματα παρουσιάστηκαν καμουφλαρισμένα, ειδικά για το σκοπό αυτό, καθώς η οριστική τους σχεδίαση θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Την ικανοποίησή του για την κοινή παρουσίαση των νέων πρωτοτύπων της BMW, εξέφρασε Markus Flasch, CEO της BMW M GmbH, τονίζοντας την παράλληλη εξέλιξη των οχημάτων με σκοπό να μοιράζονται το ίδιο DNA. Μάλιστα, ο ίδιος ολοκλήρωσε τους πρώτους γύρους στο Red Bull Ring οδηγώντας την M4 Coupe.

Όπως η νέα M3 Sedan και άλλα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH, η νέα M4 Coupe θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: Εκτός από την έκδοση 480 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, θα προσφέρεται επίσης ένα μοντέλο Competition με ισχύ 510 ίππους και 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic.

Το βασικό χαρακτηριστικό που μοιράζονται όλες οι M4 είναι ο νέος, υψηλόστροφος, εν σειρά 6κύλιδρος κινητήρας τεχνολογίας M TwinPower Turbo. Από την πρώτη στιγμή, η ισχυρή κινητήρια μονάδα εξελίχθηκε σύμφωνα με κριτήρια αγωνιστικών επιδόσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!