Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: «Πράσινο φως» από Μητσοτάκη στον εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών και από παιδιάτρους
[News]: «Πράσινο φως» από Μητσοτάκη στον εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών και από παιδιάτρους

[News]: «Πράσινο φως» από Μητσοτάκη στον εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών και από παιδιάτρους

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας και παιδιάτρους

Το πράσινο φως για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών και από παιδιάτρους άναψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης .

Σύμφωνα με την ΕΡΤ , η ένταξη και των ιδιωτών παιδιάτρων στην εμβολιαστική διαδικασία παιδιών άνω των 12 ετών αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας και παιδιάτρους.

Η κυβέρνηση θέλει να ενθαρρύνει τους γονείς ώστε να αποφασίσουν τον εμβολιασμό των παιδιών τους τώρα λίγο πριν από το άνοιγμα των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου , μιλώντας το πρωί της Τρίτης (07/09) στον ΣΚΑΪ , προανήγγειλε τη συμμετοχή των παιδιάτρων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. «Για τα παιδιά, η αιχμή του δόρατος είναι οι παιδίατροι. Προφανώς και οι παιδίατροι πρέπει να μπουν στο παιχνίδι για να πείσουν με τις γνώσεις τους και να κάνουν και οι ίδιοι εμβόλια. Αναζητούνται τρόποι και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις προς την κατεύθυνση αυτή για να μπουν οργανωμένα οι παιδίατροι σε αυτή την ιστορία», ανέφερε και σημείωσε ότι έξω από τα πανεπιστήμια θα δημιουργηθούν εμβολιαστικά κέντρα.

«Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση έχει δείξει ότι τα αντανακλαστικά και οι δυνατότητές της είναι τέτοιες που οποτεδήποτε χρειαστεί μπορεί να φέρει το εμβόλιο όσο κοντά απαιτείται και στα σχολεία», υπογράμμισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!