Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Πότε αναμένεται στην Ελλάδα το νέο Audi Q2
[News]: Πότε αναμένεται στην Ελλάδα το νέο Audi Q2

[News]: Πότε αναμένεται στην Ελλάδα το νέο Audi Q2

Η εταιρεία προχωρά σε ένα φρεσκάρισμα του μοντέλου, με αισθητικές παρεμβάσεις

Το Audi Q2 παρουσιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και αναδείχθηκε σε μεγάλη επιτυχία της μάρκας του Ίνγκολσταντ.

Τώρα, η Audi προχωρά σε ένα φρεσκάρισμα του μοντέλου, με αισθητικές παρεμβάσεις που το φέρνουν πιο κοντά στα μεγάλα SUV, ενώ το εξοπλίζει με τις πιο σύγχρονες προηγμένες τεχνολογίες.

Εξωτερικά, νέοι προβολείς κάνουν το Q2 ακόμα πιο εντυπωσιακό ενώ πρόσθετες υπηρεσίες συνδεσιμότητας Audi connect και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, δίνουν στο μοντέλο τεχνολογική πρωτοπορία.

Εξωτερική σχεδίαση

Στην ανανεωμένη του έκδοση το compact SUV έχει επιμηκυνθεί μερικά χιλιοστά, τώρα έχει μέγεθος 4,21 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος παρέμειναν ίδια (1,79 και 1,54 μέτρα αντίστοιχα). Ο συντελεστής οπισθέλκουσας 0,31 (με σπορ ανάρτηση) αποτελεί κορυφαία τιμή στην κατηγορία.

Οι σχεδιαστές επέκτειναν και στο πίσω τμήμα, το μοτίβο του πολυγώνου, το οποίο ήδη χαρακτήριζε την εμπρός όψη και το προφίλ του μοντέλου. Ο προφυλακτήρας διαθέτει ενσωματωμένο ένθετο διαχύτη με μεγάλα πολύγωνα πέντε όψεων. Το οκταγωνικό Single frame εμπρός είναι ελαφρώς χαμηλότερο, με το αυτοκίνητο να δείχνει πλατύτερο. Στις εκδόσεις advanced και Sline, ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές παραπέμπουν στο Audi Sport quattro, ένα εικονικό μοντέλο της μάρκας.

Προβολείς LED ή MatrixLED

Οι προβολείς LED διατίθενται τώρα στάνταρ στο Q2, ενώ οι προβολείς Matrix LED προαιρετικά. Επτά μεμονωμένες δίοδοι LED σε μια ενιαία μονάδα παράγουν ένα «έξυπνα» ελεγχόμενο φως υψηλής δέσμης, που φωτίζει πάντα τον δρόμο όσο πιο φωτεινά γίνεται χωρίς να τυφλώνει άλλους χρήστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!