Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Πόσο αισιόδοξοι είναι οι Έλληνες για το 2021 σύμφωνα με δημοσκόπηση του Alpha
[News]: Πόσο αισιόδοξοι είναι οι Έλληνες για το 2021 σύμφωνα με δημοσκόπηση του Alpha

[News]: Πόσο αισιόδοξοι είναι οι Έλληνες για το 2021 σύμφωνα με δημοσκόπηση του Alpha

Τι απαντούν για την πορεία των εμβολιασμών, τη στάση της εκκλησίας και τα ελληνοτουρκικά

Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ελλάδα το 2021, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha, ενώ θεωρούν καθυστερημένες τις ενέργειες της ΕΕ σχετικά με τα εμβόλια και απαισιόδοξοι σχετικά με την άφιξή τους στην Ελλάδα, ενώ όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων από την Εκκλησία, τάσσονται υπέρ της στάσης της Πολιτείας και δηλώνουν υπέρ του διαλόγου με την Τουρκία, αλλά με προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, στο ερώτημα αν είστε αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ελλάδα το 2021, το 51,7% απαντά αισιόδοξος, το 44,7% απαισιόδοξο και το 3,6% δεν απαντά.

Στο ερώτημα, για το πώς αντιμετωπίζει η ΕΕ την παραγγελία και διανομή των εμβολίων στις χώρες για την προστασία των πολιτών της, το 47,2% απαντά μάλλον σωστά αλλά με καθυστερήσεις, 17,8% το σωστά, 27,9% το λάθος και το 7,1% δεν απαντά.

Στο ερώτημα, αν εκτιμούν ότι τα εμβόλια να φτάσουν έγκαιρα στην Ελλάδα ώστε να επιτευχθεί ανοσία του πληθυσμού το καλοκαίρι ή θα καθυστερήσουν, το 41,8% εκτιμά ότι θα φθάσουν με κάποια καθυστέρηση, το 27,4% ότι θα φθάσουν έγκαιρα, το 22,6% ότι θα φθάσουν με σοβαρή καθυστέρηση και το 6,2% δεν απαντά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!