Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Πώς η πανδημία καθορίζει τα χαρακτηριστικά των νέων αυτοκινήτων
[News]: Πώς η πανδημία καθορίζει τα χαρακτηριστικά των νέων αυτοκινήτων

[News]: Πώς η πανδημία καθορίζει τα χαρακτηριστικά των νέων αυτοκινήτων

Το μελλοντικό αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες για απολύμανση του εσωτερικού χώρου και μείωση των μολύνσεων

Η πανδημία επιβάλλει νέα προσέγγιση των παραγόντων που έχουν σχέση με τη ζωή μας, ενώ καθορίζει νέες προτεραιότητες ακόμη και στη χρήση του αυτοκινήτου.

Η Hyundai παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο Seven, ένα μεγάλο e-SUV της θυγατρικής μάρκας αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Ioniq. Η νέα μελέτη για το μελλοντικό αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες για απολύμανση του εσωτερικού χώρου και μείωση των μολύνσεων από την θανατηφόρο ίωση.

Ειδικότερα, η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη οχημάτων διασφαλίζοντας μια ασφαλή και καθαρή ταξιδιωτική εμπειρία. Το Seven χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ενώ προσφέρει χαρακτηριστικά υγιεινής, όπως σύστημα ροής αέρα Hygiene και αποστείρωση UVC.

Η Hyundai, εφάρμοσε βιοβαφή στο εξωτερικό του αυτοκινήτου και ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά σε όλο το εσωτερικό. Ο γύψος, οι ξύλινες επιφάνειες και η μοκέτα από bamboo, η βιολογική ρητίνη και το εσωτερικό χρώμα βασίζονται σε ανανεώσιμες πηγές που μπορούν να μειώσουν τη ρύπανση από τη διαδικασία παραγωγής. Η εκτεταμένη χρήση χαλκού και υφασμάτων ειδικής επεξεργασίας με αποδεδειγμένα αντιβακτηριδιακά χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι όλες οι επιφάνειες μέσα στο αυτοκίνητο παραμένουν καθαρές.

Το Hygiene Airflow System, είναι ανάλογο με το σύστημα διαχείρισης ροής του αέρα για τους επιβάτες των αεροσκαφών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!