Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο μοίραζε «μαϊμού» πιστοποιητικά νόσησης
[News]: ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο μοίραζε «μαϊμού» πιστοποιητικά νόσησης

[News]: ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο μοίραζε «μαϊμού» πιστοποιητικά νόσησης

Διατάχθηκε ΕΔΕ και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία

«Μαϊμού» πιστοποιητικά νόσησης μοίραζε ένας γιατρός του Δρομοκαΐτειου , σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ , Μιχάλη Γιαννάκου.

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ σε συνεργασία με την επιτροπή λοιμώξεων ανακάλυψε ότι γιατρός έβγαζε θετικά δείγματα κορωνοϊού σε άτομα άγνωστα στο Νοσοκομείο που δεν είχαν δικαίωμα να εξεταστούν στο Δρομοκαΐτειο και μάλιστα χρησιμοποιώντας σε πολλές περιπτώσεις τους κωδικούς του παθολόγου ιατρού» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως επισημαίνει, ο εν λόγω γιατρός στις 30 Ιουλίου έβγαλε θετικό τεστ στον εαυτό του και σε δυο άγνωστα άτομα από το νοσοκομείο. Ακολούθησε μοριακός έλεγχος στον γιατρό και ήταν αρνητικός.

«Εν τω μεταξύ έκλεισαν τμήματα με ασθενείς, έγιναν εκατοντάδες τεστ σε ασθενείς και προσωπικό για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Στις 31 Αυγούστου βρέθηκαν επτά άτομα άγνωστα στο νοσοκομείο με θετικό μοριακό τεστ. Τα δείγματα ελήφθησαν από τον ίδιο τον γιατρό. Και πάλι έγιναν τεστ σε ασθενείς και υπαλλήλους επειδή μεταξύ των ατόμων με θετικό τεστ ήταν και ένας συνάδελφος», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

«Η διοίκηση με την επιτροπή λοιμώξεων ανακάλυψαν τις μεθοδεύσεις του γιατρού. Ενήργησαν τάχιστα, συγκέντρωσαν στοιχεία και διέταξαν ΕΔΕ. Θα παραπέμψουν την υπόθεση στην Εισαγγελία. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι κάνουν τα άτομα που βρέθηκαν ότι νοσούν» καταλήγει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!