Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Η πυργοπολιτεία που μοιάζει με σκηνικό ταινίας με ιππότες
[News]: Η πυργοπολιτεία που μοιάζει με σκηνικό ταινίας με ιππότες

[News]: Η πυργοπολιτεία που μοιάζει με σκηνικό ταινίας με ιππότες

Πού βρίσκεται – Πότε και πώς δημιουργήθηκε

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, ανακαλύπτεις κάθε φορά ιδιαίτερες γωνιές με ιστορία, που μπορεί να μην γνώριζες τόσο καλά. Τοποθεσίες που μοιάζουν με ανοιχτά μουσεία, αλλά και χωριά που ζουν εδώ και αιώνες και όταν τις επισκέπτεσαι, νιώθεις ότι κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία.

Μια τέτοια περίπτωση, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv , είναι και η Βάθεια, η ελληνική πυργοπολιτεία με θέα τη θάλασσα που αντιστέκεται σθεναρά στο χρόνο. Και αυτό το καταλαβαίνεις και όταν βρεθείς από κοντά, αλλά ακόμη κι όταν βλέπεις όλες αυτές τις ομορφιές είτε σε βίντεο, είτε σε φωτογραφίες. Η Βάθεια είναι ένα μέρος μαγικό που σε συνεπαίρνει από την αρχή και σου χαρίζει μια μοναδική εμπειρία.

Η ελληνική πυργοπολιτεία που αντιστέκεται στο χρόνο

Η Βάθεια είναι μια πυργοπολιτεία που βρίσκεται στην καρδιά της Λακωνικής Μάνης με θέα τη θάλασσα. Η Βάθεια είναι το μέρος που μπορούμε να πούμε ότι αντιστέκεται σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου. Και αυτό το καταλαβαίνεις από την αρχή όταν φτάσεις εκεί και αντικρίσεις την αρχιτεκτονική του χωριού.

Ένας εντυπωσιακός πέτρινος οικισμός ο οποίος βρίσκεται στην Πελοπόννησο και μπορούμε να πούμε ότι ανήκει στους πιο πολυφωτογραφημένους της περιοχής. Και όχι άδικα μιας και τα πυργόσπιτα που μετρούν αιώνες ζωής κλέβουν την παράσταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!