Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ποια μεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ;
[News]: Ποια μεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ;

[News]: Ποια μεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ;

Η εταιρεία υποδέχεται στους κόλπους της μια πλειάδα δημοφιλών προσώπων από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου

Η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει με καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες αλλά και μοναδικές προσφορές να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινού!

Γιατί μια μεγάλη ομάδα δε φτάνει μόνο να είναι καλύτερη στο γήπεδο και να κερδίζει, αλλά να δίνει συνεχώς περισσότερα σε αυτούς που την έχουν επιλέξει.

Έτσι, όπως με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που «υπέγραψε» με την κορυφαία ομάδα, η ZeniΘ υποδέχεται στους κόλπους της μια πλειάδα δημοφιλών προσώπων από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου.

Κορυφαίοι παίκτες της ελληνικής showbiz θέλουν να κερδίζουν στην «έδρα» τους – αφού όλοι εμπιστεύονται τη ZeniΘ για την ενέργεια του σπιτιού τους – και μοιράζονται με το ελληνικό κοινό την εμπειρία τους, σε συνέχεια της ανατρεπτικής καμπάνιας επικοινωνίας της εταιρείας.

Τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας θα ενημερώνουν το κοινό τους μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα για προσφορές σε φυσικό αέριο και ρεύμα, τις πρόσθετες υπηρεσίες αλλά και τις ψηφιακές δυνατότητες εξυπηρέτησης που προσφέρει η εταιρεία.

Τα ονόματα της κορυφαίας ομάδας θα ανακοινώνουν σταδιακά τη συμμετοχή τους με μια σειρά posts στα social media της ZeniΘ αλλά και στα προσωπικά κανάλια τους, καθώς έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της εταιρείας, που την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!