Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Peugeot Sport Engineered: 3 κινητήρες, 360 ίππους και 0-100 σε 5.2΄΄
[News]: Peugeot Sport Engineered: 3 κινητήρες, 360 ίππους και 0-100 σε 5.2΄΄

[News]: Peugeot Sport Engineered: 3 κινητήρες, 360 ίππους και 0-100 σε 5.2΄΄

Το πιο ισχυρό Peugeot παραγωγής

Το τμήμα υψηλών επιδόσεων της Peugeot καθιερώνει μια νέα σειρά μοντέλων και κατασκευάζει κινητήρες με ηλεκτρική ενέργεια, για μία νέα εποχή όπου το kilowatt θα είναι ο βασιλιάς και θα μπορεί να εξασφαλίσει μεγάλες τιμές ισχύος και ροπής στα μοντέλα μαζικής παραγωγής της μάρκας.

Με αυτές τις προθέσεις η Γαλλική φίρμα παρουσιάζει το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Sport Engineered, με τις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων του 508 sedan και SW. Συνδυάζοντας σπορ πνεύμα και την τεχνολογία, η μάρκα αναβαθμίζει τις επιδόσεις και λανσάρει μια νέα σειρά μοντέλων με την ονομασία Νeo-Performance. Η υπογραφή αυτής της νέας σειράς με τις 3 χαρακτηριστικές νυχιές, αντανακλά τη νέα ταυτότητα της Peugeot Sport, τη φωτεινή υπογραφή των μοντέλων παραγωγής, αλλά και τη σχεδιαστική έμπνευση από την κληρονομιά της μάρκας, που παραπέμπει στα πίσω φώτα του 504 Coupé.

Το 508 Peugeot Sport Engineered, θεωρείται η επιτομή της έκφρασης της τεχνογνωσίας των μηχανικών του τμήματος βελτιώσεων. Πρόκειται για τους ίδιους μηχανικούς, που έχουν αποδείξει την αξία τους στο WRC (World Rally Championship), στο DAKAR, στο Pikes Peak & το WEC (Word Endurance Championship).

Την ίδια στιγμή με την παρουσίαση της σειράς, η μάρκα ανακοινώνει και την επιστροφή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (WEC) με την συμμετοχή της στο κορυφαίο θεσμό του LMH (Le Mans Hypercar), το 2022.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!