Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πέτσας: Ας βγάλει από την άμμο το κεφάλι της η αξιωματική αντιπολίτευση
[News]: Πέτσας: Ας βγάλει από την άμμο το κεφάλι της η αξιωματική αντιπολίτευση

[News]: Πέτσας: Ας βγάλει από την άμμο το κεφάλι της η αξιωματική αντιπολίτευση

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην κριτική για τον χειρισμό της υγειονομικής κρίσης

Σε στρουθοκαμηλισμό απέδωσε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ρ/σ Real FM.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «αν βγάλει από την άμμο το κεφάλι της η αξιωματική αντιπολίτευση, τότε θα μπορέσει να δει ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχει μία έκρηξη των κρουσμάτων, ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας -σε επίπεδο κρουσμάτων και σε επίπεδο θανάτων- στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αμερική. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο η περίπτωση της Ελλάδας».

Επανέλαβε παράλληλα πως «είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή», κάτι που γίνεται «σταδιακά, προσθέτοντας από τον Αύγουστο και μετά μέτρα είτε οριζόντιου είτε τοπικού χαρακτήρα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εφόσον χρειαστεί».

Επικαλέστηκε όσα είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με το ότι «είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο -ιδίως στην Αττική- όπου θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι απαραίτητο να τηρούμε τα μέτρα αυτοπροστασίας, όπως είναι το πλύσιμο των χεριών και η χρήση μάσκας, ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα, να αποφύγουμε αυστηρά μέτρα που θα είχαν πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία και στην ανεργία».

Για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ο κ. Πέτσας τόνισε: «Στα λεωφορεία που βρήκαμε, προσθέσαμε 250 μέσα στους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής μας προκειμένου να αυξηθούν τα δρομολόγια και να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!