Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πέτσας: Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ξεκινούν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας
[News]: Πέτσας: Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ξεκινούν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας

[News]: Πέτσας: Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ξεκινούν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας

Ανοικτό ενδεχόμενο για νέα μείωση φόρων άφησε ο κυβ. εκπρόσωπος- «Οι εκλογές θα γίνουν το 2023»

Μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 15-16 Οκτωβρίου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», τόνισε και πρόσθεσε πως θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές και πως όσον αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση.

Για τις προκλήσεις της Άγκυρας στην Κύπρο, ο κ. Πέτσας είπε πως αυτό που έκανε στην Αμμόχωστο ο Ερντογάν, είναι αυτό ακριβώς που του είπε η ΕΕ να μην κάνει με το σημείο 18 των συμπερασμάτων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

«Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι είναι σαν να κοροϊδεύει η Τουρκία όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ανοικτό ενδεχόμενο για νέα μείωση φόρων και εισφορών

«Η βασική πυξίδα που διέπει την πολιτική μας είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, είναι περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες είναι η ασφάλεια για όλους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης παροχών ή μείωσης φόρων από τον πρωθυπουργό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!