Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πέτσας: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για το lockdown
[News]: Πέτσας: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για το lockdown

[News]: Πέτσας: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι αποφάσεις για το lockdown

«Προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας»

Ως ένα πρώτο θετικό αποτέλεσμα, στο οποίο συνέβαλε «η αποφασιστική στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , ότι προέχει η δημόσια υγεία και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα γίνει πορεία», είδε τη μη πραγματοποίηση μαζικών συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM». Επεσήμανε επίσης πως οι τελικές αποφάσεις για το lockdown θα ληφθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας «ώστε όλοι να γνωρίζουν πώς θα προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους μετά τις 30 Νοεμβρίου». Ταυτόχρονα μίλησε για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και τόνισε πως θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί η προσπάθεια στήριξης των πιο ευάλωτων.

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, «επειδή ο πρωθυπουργός έδειξε αυτή την αποφασιστική στάση, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κ.Κ.Ε. και το ΜΕΡΑ25, που είχαν εκδηλώσει με κοινό τους κείμενο την πρόθεσή τους να κάνουν συγκεντρώσεις, δεν προέβησαν σε μαζικές συγκεντρώσεις. με αποτέλεσμα το μείζον -που ήταν να μην γίνει αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας γιορτή για τον κοροναϊό- να επιτευχθεί. Δεν είχαμε μαζικές συναθροίσεις. Αυτό είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο κρατάμε ως κάτι πολύ σημαντικό, γιατί η σημερινή ημέρα είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει μια αιτία υπερμετάδοσης και τελικά αυτό, ευτυχώς, δεν έγινε».

Αναφορικά με το επιχειρησιακό πεδίο ανέφερε ότι «υπήρξε μια συμβολική κίνηση του Κ.Κ.Ε. με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων στην Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τον σταθμό του Μετρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!