Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πέτσας: Αυτή δεν είναι αντιπολίτευση σοβαρότητας, είναι αντιπολίτευση της πλάκας
[News]: Πέτσας: Αυτή δεν είναι αντιπολίτευση σοβαρότητας, είναι αντιπολίτευση της πλάκας

[News]: Πέτσας: Αυτή δεν είναι αντιπολίτευση σοβαρότητας, είναι αντιπολίτευση της πλάκας

«Η κοινωνία περιμένει υπεύθυνες συμπεριφορές από τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων»

Για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και την κριτική στους επιστήμονες, τα ενδεχόμενα λάθη της κυβέρνησης, αλλά και την απόφαση για οικονομική στήριξη των πληττομένων από το νέο lockdown μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ρ/σ ΣΚΑΪ.

«Αν αυτή είναι η αντιπολίτευση που αντιμετωπίζει ο Μητσοτάκης, θα κυβερνήσει για πάρα πολλά χρόνια. Αυτό είναι το βέβαιο, γιατί αυτή δεν είναι αντιπολίτευση σοβαρότητας, είναι αντιπολίτευση της πλάκας. Ο κ. Τσιόδρας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει, με την πειθώ του, όλες τις προσπάθειές μας από τον Μάρτιο και μετά. Καταφέρνει να περάσει το μήνυμα σ’ όλους τους πολίτες. Κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό, για να φθάσουμε μέχρι εδώ και να είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, απ’ ό,τι οι περισσότερες άλλες χώρες», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, που συνομιλεί καθημερινά με τον κ. Τσιόδρα, έχει αναπτύξει μια οικειότητα, αν είναι αυτό το ζήτημα προς αντιπολίτευση, τι να πω; Ήταν μια ξεκάθαρη επιλογή κι ένα μήνυμα: Πολιτική και επιστήμη πάνε μαζί. Και πρέπει να έχουμε και τους πολίτες μαζί, για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας», πρόσθεσε.

Μιλώντας για ενδεχόμενα λάθη της κυβέρνησης στη διαδικασία διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης ο κ. Πέτσας επεσήμανε: «Φυσικά, όλοι κάνουμε λάθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!