Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Οι πέντε εμπειρίες που θα ζήσεις μόνο σε αυτό το νησί
[News]: Οι πέντε εμπειρίες που θα ζήσεις μόνο σε αυτό το νησί

[News]: Οι πέντε εμπειρίες που θα ζήσεις μόνο σε αυτό το νησί

Πρόκειται για ένα νησί του Αιγαίου, εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Η Λήμνος είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα νησί του Αιγαίου, εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα με πολλές επιλογές, διαμονής, διασκέδασης και χαλάρωσης.

Ένα σκηνικό που παρόμοιό του δεν συναντάς πουθενά στην Ελλάδα. Η ξεχωριστή έρημος της χώρας. Οι περίφημες Αμμοθίνες, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο που θα έχεις την ευκαιρία να δεις στη Λήμνο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια αμμώδη έκταση η οποία όμως δε βρίσκεται σε παραλία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τις Αμμοθίνες της Λήμνου τις έχουν χαρακτηρίσει ως μια «μικρογραφία» ερήμου, όπως αυτές που συναντούμε στη Σαχάρα και τη βόρεια Αφρική.

Παναγιά Κακαβιώτισσα: Η εκκλησία χωρίς σκεπή

Παναγία Κακαβιώτισσα, ένα αξιοθέατο θρησκευτικού περιεχομένου. Μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα μιας και πρόκειται για την μοναδική εκκλησία χωρίς σκεπή. Ξεχωρίζει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιδιαίτερο αυτό εκκλησάκι που «πρέπει» να επισκεφθείς αν βρεθείς για διακοπές στη Λήμνο, είναι χτισμένο περίπου το 1.300 και στέκει μέχρι σήμερα αποπνέοντας μια ηρεμία και γαλήνη.

Τα σεληνιακά γλυπτά από λάβα

Πιθανόν να μην έχεις ξανακούσει γι’ αυτή την ιδιαίτερη γωνιά στη Λήμνο αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στη λίστα σου με όσα πρέπει να δεις στο νησί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!