Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πελώνη: Η ρητορική Ερντογάν αντιβαίνει στις αποφάσεις για την επίλυση του Κυπριακού
[News]: Πελώνη: Η ρητορική Ερντογάν αντιβαίνει στις αποφάσεις για την επίλυση του Κυπριακού

[News]: Πελώνη: Η ρητορική Ερντογάν αντιβαίνει στις αποφάσεις για την επίλυση του Κυπριακού

Η λύση των δύο κρατών είναι απορριπτέα, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος

«Ακούσαμε και χθες το βράδυ από τον κ. Ερντογάν να επαναλαμβάνει τις τουρκικές θέσεις περί δύο κρατών. Τόσο αυτές, όσο και οι σημερινές εξαγγελίες είναι σαφές ότι καταπατούν τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (σ.σ. για το καθεστώς της Αμμοχώστου). Όλη η ρητορική αντιβαίνει στις αποφάσεις για την επίλυση του Κυπριακού, με βάση τη διεθνή νομιμότητα και το ευρωπαϊκό κεκτημένο» τόνισε σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Είναι εξαγγελίες και προσπάθειες για την ανατροπή της προοπτικής μιας επίλυσης στη βάση της διεθνούς νομιμότητας που μας βρίσκουν αντίθετους. Προφανώς, είναι απορριπτέα η λύση των δύο κρατών» πρoσέθεσε. Επιπλέον είπε ότι δυσκολεύει την προοπτική επίλυσης με βάση το πλαίσιο που υπάρχει. «Βρισκόμαστε σε απόλυτο συντονισμό με την Κυπριακή Δημοκρατία για τις διπλωματικές απαντήσεις στις εξαγγελίες αυτές που βρίσκονται σε αντίθεση και με τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου» υπογράμμισε.

Τις επόμενες μέρες το πλαίσιο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Αναφερόμενη στην ΕΜΑΚ σημείωσε, ότι αντικαθίστανται, φεύγουν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, όσοι δεν προχώρησαν σε εμβολιασμό . «Είχαν δοθεί συγκεκριμένες προθεσμίες και για την πρώτη δόση και για την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου. Η σχετική απόφαση προέβλεπε ότι δεν μπορεί να είναι σε αυτή την ειδική Ομάδα όποιος δεν ολοκληρώνει τον εμβολιασμό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!