Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Πελώνη για ωράριο κυκλοφορίας: Δεν συζητάμε για κατάργηση, αλλά για διεύρυνση
[News]: Πελώνη για ωράριο κυκλοφορίας: Δεν συζητάμε για κατάργηση, αλλά για διεύρυνση

[News]: Πελώνη για ωράριο κυκλοφορίας: Δεν συζητάμε για κατάργηση, αλλά για διεύρυνση

Τι είπε για τα προνόμια σε εμβολιασμένους

Τέλος στο ενδεχόμενο κατάργησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας έβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη το πρωί της Τετάρτης (09/08) ξεκαθαρίζοντας πως μιλάμε για διεύρυνση του ωραρίου που θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, υπογραμμίζοντας ότι «δεν τελειώσαμε με την πανδημία ». Επίσης, αναφέρθηκε στο εργασιακό νομοσχέδιο κάνοντας λόγο για «προοδευτικές μεταρρυθμίσεις με τις οποίες εκσυγχρονίζεται η νομοθεσία που ανάγεται στη δεκαετία του ’80».

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Πελώνη υπενθύμισε ότι «σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους», εξηγώντας ότι «νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία».

Πελώνη: Τι είπε για τα προνόμια σε εμβολιασμένους

Αναφορικά με τη συζήτηση περί προνομίων σε εμβολιασμένους , αποσαφήνισε ότι «μιλάμε για διευκολύνσεις σε ανθρώπους που έχουν πλήρως εμβολιαστεί. Όπως είπε χθες κι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανοίξει επί της ουσίας το θέμα των διευκολύνσεων αν δεν δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες για πρόσβαση στο εμβόλιο». «Ένα ζήτημα είναι οι διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους με βάση και τα επιστημονικά δεδομένα, άλλο η υποχρεωτικότητα σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων όπως οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, περιμένουμε τη γνωμοδότηση της επιτροπής βιοηθικής» συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!