Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Το παράδοξο της δεξιότητας στο στοίχημα
[News]: Το παράδοξο της δεξιότητας στο στοίχημα

[News]: Το παράδοξο της δεξιότητας στο στοίχημα

Ο συνδυασμός της με την τύχη είναι αυτός που κάνει τη διαφορά

Όλα τα αντικείμενα με τα οποία κατά καιρούς καταπιανόμαστε, απαιτούν είτε γνώσεις είτε δεξιότητες. Είτε πρόκειται για αθλήματα, είτε για επενδύσεις σε ακίνητα, απαιτείται πάντα η δυνατότητα να ανταποκριθούμε, να έχουμε δηλαδή την απαραίτητη δεξιότητα. Ωστόσο, όσο πιο αναπτυγμένη είναι η δεξιότητα αυτή, τόσο μεγαλύτερη είναι η δόση τύχης που χρειαζόμαστε. Σίγουρα κάτι τέτοιο ακούγεται περίεργο και δημιουργεί πολλές απορίες! Στο άρθρο που ακολουθεί ωστόσο, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις γύρω από τη σχέση δεξιότητας και τύχης!

Ο επιθυμητός συνδυασμός

Όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, η δεξιότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στόχος πάντα είναι το μακροπρόθεσμο κέρδος, κάτι που όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δε συμβάλλει με το δικό του τρόπο και ο παράγοντας τύχη. Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν ότι η επιτυχία των στοιχημάτων τους εξαρτάται άμεσα από το συνδυασμό δεξιότητας και τύχης. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω είναι αυτός που κάνει τη διαφορά, αλλά και πάλι πρέπει να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι της πλειοψηφίας των παικτών, εκτιμώντας όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση.

Τι εννοούμε όμως όταν λέμε καλύτερη εκτίμηση; Κάθε γεγονός συνοδεύεται από συγκεκριμένη απόδοση, η οποία αντιπροσωπεύει τις πιθανότητες επαλήθευσης του. Οι αποδόσεις που προσφέρονται από τους bookmakers, όπως για παράδειγμα η bwin πολλές φορές απέχουν από την πραγματική πιθανότητα επαλήθευσης ενός γεγονότος, εκφράζοντας περισσότερο τη γενική αντίληψη της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!