Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Παρά τις δημοσκοπήσεις, αισιόδοξος ο Βαρουφάκης για το μέλλον του ΜέΡΑ 25
[News]: Παρά τις δημοσκοπήσεις, αισιόδοξος ο Βαρουφάκης για το μέλλον του ΜέΡΑ 25

[News]: Παρά τις δημοσκοπήσεις, αισιόδοξος ο Βαρουφάκης για το μέλλον του ΜέΡΑ 25

«Νιώθουμε μια μεγάλη μεταστροφή του κόσμου απέναντι σ’ εμάς»

Την αισιοδοξία του για την πορεία του ΜεΡΑ 25, αλλά και την προσήλωσή του στις αρχές και τις διακηρύξεις του, εξέφρασε ο Γραμματέας του κόμματος, Γ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε μέσω του Youtube.

O κ. Βαρουφάκης είπε ότι δεν αμφισβητεί μεν τις δημοσκοπήσεις που δίνουν γύρω στο 3% στο κόμμα του, σημείωσε όμως, ότι «εμείς προτιμούμε να εξαφανιστούμε, παρά να πούμε πράγματα που θα μας κάνουν αρεστούς αλλά δεν πιστεύουμε».

«Ο κόσμος θα μας κρίνει», είπε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε ότι «με πολύ μεγάλη περιέργεια θα δούμε τι θα πάρουμε στις κάλπες. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, ιδίως τους τελευταίους 4 μήνες νιώθουμε μια μεγάλη μεταστροφή του κόσμου απέναντι σ’ εμάς».

Απαντώντας σε ερώτηση για την σχέση του με τον πρωθυπουργό ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι είχε δηλώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που δείχνει έναν πολιτικό πολιτισμό, δείχνει να θέλει να εγκαθιδρύσει έναν πολιτικό πολιτισμό και αυτό είναι πολύ θετικό. Οι πρώτες μας συναντήσεις ήταν σε αυτή τη βάση, είπε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να σας πω ότι μ’ έχει απογοητεύσει τον τελευταίο καιρό. Από το καλοκαίρι και μετά βλέπω μία συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει μ’ αυτό που ήθελα να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!