Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Παπανδρέου για Σόιμπλε και Grexit: Τώρα θα ήμασταν χειρότερα από την Τουρκία
[News]: Παπανδρέου για Σόιμπλε και Grexit: Τώρα θα ήμασταν χειρότερα από την Τουρκία

[News]: Παπανδρέου για Σόιμπλε και Grexit: Τώρα θα ήμασταν χειρότερα από την Τουρκία

«Μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη. Βλέπω τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή»

Την ικανοποίησή του για τη χθεσινή συγκέντρωση υποστηρικτών στο Θησείο, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου , μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ήταν δείγμα ελπίδας κι αναγέννησης της παράταξης. Είμαστε ένα κόμμα που μπορεί να φέρει το καινούργιο», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου και τόνισε:

«Μπορούμε να ξαναγίνουμε πλειοψηφική δύναμη. Βλέπω τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή. Θα είναι το πρόπλασμα ενός μεγάλου συμμετοχικού κόμματος».

Για τα κριτήρια ανάδειξης νέου προέδρου, ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι πρέπει να είναι: «Ποιος μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη, ποιος μπορεί δημιουργήσει ρεύμα ανάπτυξης αυτού του χώρου, ποιος μπορεί να εμπνεύσει, να ξαναφέρει κόσμο, ποιος μπορεί να συμβάλλει στις καινοτόμες ιδέες για να πούμε τι σημαίνει σήμερα προοδευτικό στην εποχή της πανδημίας και της νέας γεωπολιτικής κατάστασης, ώστε η Ελλάδα να έχει ισχυρή φωνή…Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά» επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Στόχος, εξήγησε, είναι το ΚΙΝΑΛ «να ξαναγίνει πλειοψηφούσα παράταξη, να γίνουμε κυβέρνηση και πρωθυπουργός ας είναι κάποιος άλλος του σοσιαλιστικού χώρου».

«Η εξουσία πρέπει να πάει στο λαό. Χτυπάμε την αυθαιρεσία και το συγκεντρωτισμό, βασικά διαχρονικά προβλήματα της εξουσίας» επισήμανε.

Ως προς τα σύμβολα του κόμματος, παρέπεμψε για συζήτηση στο συνέδριο που θα ακολουθήσει, καθώς όπως είπε, «είναι στην ψυχή μας, πρέπει να τα αξιοποιήσουμε, θα συζητηθεί και στο συνέδριο» δήλωσε για το ΠΑΣΟΚ και τον πράσινο ήλιο, προσθέτοντας: «Όμως, θέλω αυτά να αιμοδοτηθούν με νέες θέσεις και προτάσεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε και για το πρόσφατο παρελθόν όπου υποστήριξε πώς «η συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε το κίνημά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!