Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Παπαγγελόπουλος: Η Ράικου δεν δίστασε ακόμη και τα παιδιά της να θυματοποιήσει
[News]: Παπαγγελόπουλος: Η Ράικου δεν δίστασε ακόμη και τα παιδιά της να θυματοποιήσει

[News]: Παπαγγελόπουλος: Η Ράικου δεν δίστασε ακόμη και τα παιδιά της να θυματοποιήσει

Η απάντηση του πρώην αν. υπουργού στην ανακοίνωση της εισαγγελέως

«Δεν αναφέρθηκα στα παιδιά της κ. Ράικου. Στο ψέμα της αναφέρθηκα. Διότι ακόμη και τα παιδιά της χρησιμοποιεί και τα θυματοποιεί», σχολίασε λίγο προτού αποχωρήσει από τη Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την ανακοίνωση της εισαγγελέως .

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ο οποίος κατήγγειλε αλλοίωση των λεγομένων του στην επιτροπή, δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: «Εγώ αναφέρθηκα στα παιδιά της κ. Ράικου, διότι λέει ψέματα ότι τα έστειλε στο εξωτερικό, επειδή φοβόταν τρομοκρατική επίθεση, επειδή δήθεν είχε στοχοποιηθεί εξαιτίας μου.

Δεν είμαι εγώ όμως που εξαργύρωσα την εισαγγελική μου ιδιότητα με συναλλαγή με πολιτικούς. Η κόρη μου μπήκε στη Βουλή, αφού εγώ είχα συνταξιοδοτηθεί. Ο γιος μου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Οι δικηγόροι κάπου εργάζονται. Έχει αποδοχές τον κατώτατο, που προβλέπει η σύμβαση. Η κ. Ράικου έβγαλε μια κατάπτυστη ανακοίνωση. Αλλά είχε καταθέσει, ότι έστειλε τα παιδιά της στο εξωτερικό, επειδή φοβήθηκε για τη ζωή τους. Αν και τα είχε ήδη στείλει στην Αμερική τότε».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ζήτησε να μην συνεχιστεί η αλλοίωση των όσων καταθέτει στην επιτροπή και κατήγγειλε ότι επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα να συσκοτισθεί πως «οι κατηγορίες που του αποδίδονται, έχουν αποδομηθεί λέξη προς λέξη, και με νομικά και με λογικά επιχειρήματα». Κατήγγειλε επίσης τους βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής ότι συνεχίζουν να μην προσδιορίζουν για ποια ακριβώς πραγματικά περιστατικά τον κατηγορούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!