Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Πανελλήνιες 2020: Πόσοι υποψήφιοι θα εισαχθούν ανά Σχολή
[News]: Πανελλήνιες 2020: Πόσοι υποψήφιοι θα εισαχθούν ανά Σχολή

[News]: Πανελλήνιες 2020: Πόσοι υποψήφιοι θα εισαχθούν ανά Σχολή

Στην δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τον αριθμό των εισακτέων

Ο αριθμός εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα παραμένει ο ίδιος με φέτος, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και αφορά στον «Καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021».

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας «σύμφωνα με την απόφαση που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ανέρχεται σε 77.970.

Ο συνολικός αριθμός εισακτέων παραμένει ίδιος με τον τελικό περσινό αριθμό εισακτέων, ώστε να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2020 εν μέσω υγειονομικής κρίσης του κοροναϊού. Επισημαίνεται ότι η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην ανακατανομή των εισακτέων των Τμημάτων Νοσηλευτικής, των οποίων όμως ο συνολικός αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον αριθμό εισακτέων ανά Ίδρυμα, Σχολή, Τμήμα και Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Σχετικά Tags
Πανελλήνιες 2020 Υπουργείο Παιδείας

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!