Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στις φλόγες το αυτοκίνητό του την ώρα που οδηγούσε
[News]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στις φλόγες το αυτοκίνητό του την ώρα που οδηγούσε

[News]: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στις φλόγες το αυτοκίνητό του την ώρα που οδηγούσε

«Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο»

Μια περιπέτεια έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , καθώς την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του είδε φλόγες να πετάγονται από το καπό, χωρίς να μπορεί να ελέγξει το τιμόνι ή να φρενάρει.

«Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα», έγραψε στο Facebook.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Η ανάρτηση για την περιπέτεια με το φλεγόμενο αυτοκίνητο

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

Σχετικά Tags
Παναγιώτης Ψωμιάδης

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!