Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Ορκίστηκαν Στυλιανίδης και Τουρνάς – Πρώτη σύσκεψη με Μητσοτάκη
[News]: Ορκίστηκαν Στυλιανίδης και Τουρνάς – Πρώτη σύσκεψη με Μητσοτάκη

[News]: Ορκίστηκαν Στυλιανίδης και Τουρνάς – Πρώτη σύσκεψη με Μητσοτάκη

«Θα οικοδομήσουμε μία υποδομή που θα γίνει πρότυπο στην Ευρώπη»

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν στις 11:00 της Παρασκευής (10/09) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Χρήστος Στυλιανίδης ως υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ο Ευάγγελος Τουρνάς ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο.

Μετά την ορκωμοσία, ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Τουρνάς συμμετείχαν στην πρώτη τους σύσκεψη με τα νέα τους καθήκοντα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θα οικοδομήσουμε μία υποδομή που θα γίνει πρότυπο στην Ευρώπη»

«Σιδεροκέφαλοι! Καλή δύναμη!», ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Ευ. Τουρνά στην πρώτη σύσκεψη. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στη σύσταση ανεξάρτητου υπουργείου, σημειώνοντας πως η κλιματική κρίση είναι πραγματικότητα και θα είναι μαζί μας για πάρα πολύ χρόνο ακόμα. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική κρίση, τον πρώτο λόγο θα τον έχει το νεοσύστατο υπουργείο και έκανε λόγο για εξαιρετικό δίδυμο στην ηγεσία του.

Αναφερόμενος στον Χρήστο Στυλιανίδη, είπε ότι τους συνδέει μακρά προσωπική σχέση και βαθιά εκτίμηση, ενώ μίλησε για την σπουδαία του δουλειά ως επίτροπος και στη δημιουργία του rescEU.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Νίκο Χαρδαλιά σημειώνοντας ότι από τη νέα του θέση θα μπορεί να ενισχύσει τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ Ενόπλων Δυνάμεων και Πολιτικής Προστασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!