Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: ΟΠΕΚΑ: Οι τυχεροί για τα προγράμματα κοινωνικού, ιαματικού και εκδρομικού τουρισμού
[News]: ΟΠΕΚΑ: Οι τυχεροί για τα προγράμματα κοινωνικού, ιαματικού και εκδρομικού τουρισμού

[News]: ΟΠΕΚΑ: Οι τυχεροί για τα προγράμματα κοινωνικού, ιαματικού και εκδρομικού τουρισμού

Ποιοι και πώς θα έχουν δωρεάν παροχή βιβλίων και δωρεάν εισιτήρια θεάτρου

Tην Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΠΕΚΑ στην Αθήνα, η κλήρωση των δικαιούχων στα προγράμματα ΛΑΕ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας και παρουσία της διοικητού, Ξένιας Π. Παπασταύρου και των αρμοδίων υπαλλήλων.

Η κατανομή των δικαιούχων έγινε αναλογικά σε όλους τους νομούς, με προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν κληρωθεί τα τρία τελευταία χρόνια. Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχων και οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων-παρόχων για τα προγράμματα της Αγροτικής Eστίας, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στο πεδίο Αγροτική Εστία-Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies.

Έναρξη προγραμμάτων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού-εκδρομικού τουρισμού-δωρεάν παροχή βιβλίων-δωρεάν εισιτήρια θεάτρου

Από τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα, για να παραλάβουν τα δελτία τους:

1. Να προβούν εγκαίρως σε κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, από το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

2. Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου», η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr ), καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher).3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!