Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Οδηγούμε το Honda Civic 5d, 1.0 Elegance
[News]: Οδηγούμε το Honda Civic 5d, 1.0 Elegance

[News]: Οδηγούμε το Honda Civic 5d, 1.0 Elegance

Η επιβεβαίωση της αξίας του downsizing

Με την ευκαιρία της πρώτης αναβάθμισης στην 10η γενιά του Honda Civic , βρεθήκαμε στα «πηδάλια» ενός Civic 5d 1.0 Elegance MY 2020, για να διαπιστώσουμε μια ακόμα φορά ότι το ρητό των Αμερικανών για τους κινητήρες των αυτοκινήτων «nothing more than cubic centimeters» (τίποτα περισσότερο από τα κυβικά εκατοστά), έχει ξεπεραστεί από την εφαρμοσμένη για περίπου 20 χρόνια τώρα θεωρία του downsizing, όπου μικροί, ελαφριοί, 3κύλινδροι κινητήρες, με περίπου 1000 κ.εκ., κινούν σβέλτα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, οικογενειακά μοντέλα, με εντυπωσιακά αμαξώματα και μεγάλο βάρος.

Ένα από αυτά είναι και το 5θυρο Civic που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο, με το οποίο κινηθήκαμε σε μικτές διαδρομές μήκους σχεδόν 1000 χιλιομέτρων, χωρίς να μας λείψει κάτι, είτε από χώρους, είτε από οδική συμπεριφορά, είτε από απόδοση κινητήρα.

Ανεπαίσθητη ανανέωση

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της 10ης γενιάς Civic, το extreme σχήμα του, παραμένει εντυπωσιακό και ξαφνιάζει όσους δεν το έχουν ξαναδεί.

Αιρετικό αισθητικά, με ιδιαίτερα άκαμπτο αμάξωμα, μικρούς προβόλους και εξαιρετική αεροδυναμική, το φρέσκο 5θυρο Civic hatchback (κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανία) απευθύνεται στα εκατομμύρια χρηστών (4ο πιο καλοπουλημένο μοντέλο στον κόσμο) που το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν το αλλάζουν.

Οι περιορισμένες αλλαγές αφορούν τους προφυλακτήρες και ειδικά τον επανασχεδιασμό των αεραγωγών και την προσθήκη πτερυγίων που προσδίδουν πιο σπορ όψη, βελτιώνοντας ελάχιστα και την αεροδυναμική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!