Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Οδηγούμε το Ford Puma – 1.0 EcoBoost -125 hp-mHEV
[News]: Οδηγούμε το Ford Puma – 1.0 EcoBoost -125 hp-mHEV

[News]: Οδηγούμε το Ford Puma – 1.0 EcoBoost -125 hp-mHEV

Η πολλά υποσχόμενη «δεύτερη ζωή» του μοντέλου

Το μοντέλο Puma της Ford, φέρνει στο προσκήνιο μνήμες από τις αρχές του τρέχοντος αιώνα, όταν το συμπαγές σπορ φουτουριστικό σχεδιαστικά, όχημα της μάρκας, έχοντας «καταγωγή» από το Fiesta, ήταν μια νεανική επιλογή, η φήμη της οποίας υποστηριζόταν και μέσω των αγώνων αυτοκινήτου.

Όμως, η παραγωγή του σταμάτησε τον Ιούλιο του 2002 και έκτοτε το Puma εξαφανίστηκε από τον κατάλογο μοντέλων της μάρκας.

Η συνέχεια, επί «της οθόνης» και συγκεκριμένα μόλις πριν λίγους μήνες, όταν εν μέσω πανδημίας, το Puma επιστρέφει, αυτή την φορά για να διεκδικήσει μερίδιο της επιτυχίας σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία της αγοράς, αυτή των B-SUV, στην οποία πλέον ανήκει, με βασικά χαρακτηριστικά τον νεανικό- χαρακτήρα, την ξεχωριστή σχεδίαση, την πρακτικότητα, τον πλούσιο εξοπλισμό, την ποικιλία εκδόσεων και τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα.

Αυτό είναι και το αντικείμενο της συγκεκριμένης δοκιμής μας, στην οποία θα περιγράψουμε τα όσα διαπιστώσαμε συμβιώνοντας για περίπου 2.000 χιλιόμετρα με ένα υβριδικό Puma 1.0 Ecoboost των 125 ίππων, GT-Line.

Σχεδίαση

Το νέο Puma, βασίζεται –και πάλι στο Fiesta – διαθέτοντας μια δυναμική όσο και αρμονική σχεδιαστικά σιλουέτα, που μοιάζει με υπερυψωμένο κουπέ και χαρακτηρίζεται κυρίως από τους εμπρός προβολείς, που βρίσκονται στο πάνω άκρο των φτερών.

To crossover -πλέον- Puma ουσιαστικά τοποθετείται κάπου ανάμεσα στα Fiesta Active, EcoSport και στο Kuga.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!