Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Οδηγούμε το Audi Q4 e-tron Quattro
[News]: Οδηγούμε το Audi Q4 e-tron Quattro

[News]: Οδηγούμε το Audi Q4 e-tron Quattro

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οδηγώντας ένα ηλεκτρικό μοντέλο ξυπνούν αγωνιστικές αναμνήσεις;

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και το Q4 e-tron πάτησε στους χώρους στάθμευσης της Kosmocar, όπου και συναντηθήκαμε ένα καυτό απόγευμα του Ιούλη, με σκοπό την αμοιβαία γνωριμία.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης στους εκπροσώπους του ελληνικού ειδικού τύπου και ήταν από τις ευχάριστες στιγμές από καθιέρωσης …πανδημίας, καθώς πήξαμε στα skype και τα zoom, ακούγοντας αναλύσεις επί αναλύσεων για νέα μοντέλα, δηλαδή προϊόντα που αν δεν τα βάλεις στο χέρι, ουσιαστικά δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη.

Στην αυλή λοιπόν του Έλληνα εισαγωγέα μας περίμεναν μερικά Q4 e-tron, ένα εκ των οποίων είχε κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με το απαραίτητο συνοδευτικό «Quattro» στα διακριτικά του να θυμίζει στους παλαιότερους το 1981, όταν η αρμάδα της Audi με τα A1 Quattro, είχε βάλει φωτιά στα παγκόσμια ράλι, μαζί και στο δικό μας Ακρόπολις. Φωτιά, που δυστυχώς για την μάρκα αλλά –κυρίως- τους θεατές, έσβησαν με μια θαρραλέα όσο και αυστηρή απόφαση οι αγωνοδίκες του δικού μας ράλι που απέκλεισαν τα Quattro (μετά από …καρφωτή) από το τελευταίο σκέλος και την –πιθανή- νίκη του αγώνα.

Όπως και να έχει το πράγμα, το διακριτικό Quattro στα επόμενα έτη καθιερώθηκε στην συνείδηση θεατών ράλι και –κυρίως- του καταναλωτικού κοινού, με την Audi να το «ξεζουμίζει» εμπορικά και δικαίως αφού το διακριτικό αυτό τραβάει ακόμα και σήμερα σαν μαγνήτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!