Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name
[News]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name

[News]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name

Επισήμανε ότι οι Έλληνες στα δύσκολα αντιδρούν με σοβαρότητα

Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name τονίζει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επισημαίνει ότι οι Έλληνες στα δύσκολα και όταν υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος αντιδρούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και υπογραμμίζει «η ταχύτητα με την οποία έλαβε τα μέτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως λένε σήμερα όλοι οι επιδημιολόγοι, έκανε τη διαφορά. Πέντε μέρες να είχαμε καθυστερήσει, η κατάσταση στη χώρα θα ήταν πολύ διαφορετική».

Για την επόμενη ημέρα η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι η παγκόσμια ύφεση θα είναι μεγάλη, όπως και η ευρωπαϊκή αλλά και η ελληνική, καθώς η κρίση πλήττει κομβικούς τομείς για τη χώρα μας, όπως ο τουρισμός και η εστίαση.

«Πιστεύω ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε η κυβέρνηση ρίχνει σωστά το βάρος στη στήριξη της απασχόλησης, για να μην εκτιναχθεί η ανεργία, στη στήριξη των επιχειρήσεων και τη μείωση των φόρων. Δεν θα βγούμε αλώβητοι από αυτή την υγειονομική κρίση, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις απώλειες» σημειώνει.

Επίσης δήλωνει ότι είναι πολύ σημαντική η απόφαση της κυβέρνησης να επιδοτήσει την εργασία και να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία Μέρκελ Μακρόν για τα 500 δισ ευρώ ως ένα σημαντικό βήμα λέγοντας ότι η Ευρώπη άνοιξε το πορτοφόλι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!