Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η Nissan εφοδιάζει το LEAF MY21 με ήχο «Canto»
[News]: Η Nissan εφοδιάζει το LEAF MY21 με ήχο «Canto»

[News]: Η Nissan εφοδιάζει το LEAF MY21 με ήχο «Canto»

Προειδοποιεί τους πεζούς

Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf μοντέλο 2021, θα είναι εξοπλισμένο με το «Canto».

Ένα νέο σύστημα προειδοποίησης ακουστικών σημάτων οχήματος.

Πλήρως συμβατό με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, το AVAS έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μεταδίδει τεχνητά προσομοιωμένους ήχους οδήγησης, προειδοποιώντας τους χρήστες του δρόμου για την παρουσία ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος. Η Nissan ενσωμάτωσε μια μορφή ήχου ειδοποίησης από το Leaf πρώτης γενιάς, για να διασφαλίσει ότι, όλοι οι χρήστες του δρόμου αντιλαμβάνονται τηn διέλευση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Το 2017, κατά την τοποθέτησή του στην ομάδα της Nissan Global στην Ιαπωνία, ο Marco Fioravanti, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan AMIEO, είχε τη μοναδική ευκαιρία να προωθήσει τη δημιουργία αυτού που θα μπορούσε να γίνει το σήμα κατατεθέν της μάρκας για όλα τα ηλεκτρικά της οχήματα.

Ξεκινώντας τη διαδικασία ανάπτυξης του «Canto», ο Marco και η ομάδα του εξασφάλισαν ότι, η ικανοποίηση και η ασφάλεια των πελατών βρίσκονται στο επίκεντρο της σύνθεσης αυτού του μοναδικού χαρακτηριστικού.

«Canto»

Για να μεγιστοποιήσει την ευαισθητοποίηση για όλους τους χρήστες του δρόμου, η Nissan συνεργάστηκε με μια ελίτ σχεδιαστών ήχου για να δημιουργήσει τον ήχο «Canto», την εξατομικευμένη ηχητική ταυτότητα της εταιρείας για ηλεκτρικά οχήματα. Το «Canto» δημιουργήθηκε από σχεδιαστές ήχου και μηχανικούς, ειδικά προσαρμοσμένο για την Ευρώπη στο Nissan Technical Center Europe, χρησιμοποιώντας ένα φάσμα ηχητικών παλετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!