Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Νυμφαίο Φλώρινας: Τρεις λόγοι για μια φθινοπωρινή απόδραση στα πλακόστρωτα στενά του
[News]: Νυμφαίο Φλώρινας: Τρεις λόγοι για μια φθινοπωρινή απόδραση στα πλακόστρωτα στενά του

[News]: Νυμφαίο Φλώρινας: Τρεις λόγοι για μια φθινοπωρινή απόδραση στα πλακόστρωτα στενά του

Αν αναζητάς χαλαρούς ρυθμούς χωρίς πολυκοσμία αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός

Μπορεί να είπαμε «αντίο» στο καλοκαίρι, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας δεν μπορούν να προσφέρουν ιδανικές ευκαιρίες για αποδράσεις σε περιοχές με βουνό, δάσος και προορισμούς με καλό φαγητό. Και υπάρχουν διάφορα μέρη της Ελλάδας για να τα απολαύσεις όλα αυτά και να περάσεις καλά ένα Σαββατοκύριακο ή και περισσότερες μέρες. Μια από αυτές τις καλές επιλογές, ειδικά για το φθινόπωρο είναι το Νυμφαίο στη Φλώρινα . Και μπορεί να το έχεις συνδέσει στο μυαλό σου ως έναν αμιγώς χειμερινό προορισμό αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ιδανικό προορισμό και για το φθινόπωρο και υπάρχουν καλοί λόγοι γι΄ αυτό, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv .

Νυμφαίο Φλώρινας: Ιδανικός καιρός για βόλτες

Σίγουρα είναι ειδυλλιακό να βλέπεις το χιόνι από το παράθυρό σου αλλά για τις βόλτες σου στην περιοχή και για να γνωρίσεις όμορφα μέρη τριγύρω ο φθινοπωρινός καιρός είναι πιο κατάλληλος. Δε θα χρειαστεί να ντυθείς τόσο χοντρά και τα παιδιά θα απολαύσουν περισσότερο τις βόλτες. Η περιοχή φοράει τα χρυσοκίτρινα χρώματά της και το τοπίο είναι μαγικό. Ο συνδυασμός φύσης και αρχιτεκτονικής είναι πολύ αρμονικός. Θα περπατήσεις στα πλακόστρωτα στενά και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες με όμορφο φόντο.

Γνωριμία με τις αρκούδες στον Αρκτούρο

Ακόμη ένας βασικός λόγος για να επισκεφθείς το φθινόπωρο το Νυμφαίο είναι η ευκαιρία να επισκεφθείς τον Αρκτούρο , το καταφύγιο της καφέ αρκούδας πριν τα συμπαθητικά ζώα πέσουν σε χειμερία νάρκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!