Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Νέο Toyota C-HR: Στην αγορά αρχές του 2022
[News]: Νέο Toyota C-HR: Στην αγορά αρχές του 2022

[News]: Νέο Toyota C-HR: Στην αγορά αρχές του 2022

Η συγκεκριμένη μάρκα διαθέτει το Smart Connect

Το νέο Toyota C-HR 2022 διαθέτει το Smart Connect, το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της μάρκας, που προάγει τη συνδεσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία σε υψηλά επίπεδα.

Η νέα πλατφόρμα που συνοδεύει στάνταρ όλες τις εκδόσεις πλην του C-Enter, έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί ταχύτερα από το τρέχον σύστημα.

Ελεγχόμενο από μία HD κεντρική οθόνη αφής οκτώ ιντσών, παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως πλοήγηση βασισμένη σε cloud, με συνεχή “alwayson” ενημέρωση κυκλοφορίας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο νέο σύστημα διαχείρισης δεδομένων (DCM) του C-HR, επομένως δεν απαιτείται πλέον σύζευξη / σύνδεση τηλεφώνου (pairing) για έξυπνες συνδεδεμένες υπηρεσίες και δεν επισύρονται πρόσθετα κόστη δεδομένων.

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού, που αναγνωρίζει προφορικές εντολές στην καθομιλουμένη για την πραγματοποίηση λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης.

Οι ενημερώσεις λογισμικού εκτελούνται πλέον απρόσκοπτα, overtheair (ΟΤΑ) ενώ εύκολη ενσωμάτωση τηλεφώνου παρέχει το Apple Car Play, με ασύρματη σύνδεση, και το Android Auto (ενσύρματα).

Ένα πακέτο με δωρεάν χρήση για τέσσερα χρόνια όλων των λειτουργιών του Smart Connect, όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης & οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακός βοηθός, περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς του οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!