Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Νέο σχέδιο της κυβέρνησης για οικονομική στήριξη κι άλλων κλάδων – Θα γίνει στα πρότυπα της εστίασης
[News]: Νέο σχέδιο της κυβέρνησης για οικονομική στήριξη κι άλλων κλάδων – Θα γίνει στα πρότυπα της εστίασης

[News]: Νέο σχέδιο της κυβέρνησης για οικονομική στήριξη κι άλλων κλάδων – Θα γίνει στα πρότυπα της εστίασης

Αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες – Εργαλείο ενίσχυσης μέσω ΕΣΠΑ – Τι αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει περάσει και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμα, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει σε ένα κανονικό ρυθμό. Πολλοί κλάδοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και στην κυβέρνηση έχουν εκπονήσει ένα νέο σχέδιο για την ενίσχυσή τους στα πρότυπα της εστίασης .

Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης , ο οποίος επισήμανε ότι θα χρησιμοποιηθεί το εργαλεία του ΕΣΠΑ και πως τις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε επιπλέον ανακοινώσεις.

«Με καλή διάθεση και με καλοπιστία πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και το 2021 θα είναι μια καλύτερη οικονομική χρονιά από το 2020 και το 2022, φυσικά, μια εξαιρετικά καλύτερη χρονιά, χωρίς καμία συζήτηση».

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του, σήμερα το απόγευμα, στη διαδικτυακή ημερίδα «Δυτική Ελλάδα: Η επανεκκίνηση της Οικονομίας και τα αναπτυξιακά εργαλεία».

Ο υπουργός υπογράμμισε σε ό,τι αφορά στο νέο ΕΣΠΑ , ότι απόφαση της κυβέρνησης είναι να δώσει διευρυμένο ρόλο στις Περιφέρειες. «Μεγαλύτερο μέρος των πόρων του ΕΣΠΑ θα κατευθυνθεί, σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό, στις Περιφέρειες, που θα έχουν και μεγαλύτερη ευελιξία για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πόρους για τις τοπικές ανάγκες» όπως είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!