Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου: Αν η Ελλάδα έχει τα κότσια, ας έρθει να κάτσει στο τραπέζι
[News]: Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου: Αν η Ελλάδα έχει τα κότσια, ας έρθει να κάτσει στο τραπέζι

[News]: Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου: Αν η Ελλάδα έχει τα κότσια, ας έρθει να κάτσει στο τραπέζι

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας κατηγόρησε την Ελλάδα ακόμη και για διωγμούς κατά μουσουλμάνων

«Αν η Ελλάδα έχει τα κότσια, αν πιστεύει στις θέσεις της, αν θεωρεί ότι έχει δίκιο, ας έρθει να κάτσει στο τραπέζι και ενώπιον όλων να το πει. Και θα πούμε κι εμείς τα δικά μας φυσικά. Αλλά ο φόβος της Ελλάδας αυτός είναι», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου , στη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον ομόλογό του από το Κονγκό, που επισκέφτηκε σήμερα την Άγκυρα.

Όπως μεταδίδει το sigmalive.com , στη συνέχεια ο Τούρκος ΥΠΕΞ κατέδειξε την Ελλάδα για άλλη μια φορά ως «αρνητική», αλλά και «επιθετική». «Η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είτε εντός ΝΑΤΟ είτε εντός ΕΕ έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν είναι υπέρ του διαλόγου σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί. Εμείς υποστηρίξαμε όλες τις πρωτοβουλίες και είπαμε με τον πλέον σαφή τρόπο ότι είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο.

Απαντήσαμε για άλλη μια φορά ότι υποστηρίζουμε την πρόταση του ΝΑΤΟ, αλλά η Ελλάδα αρνήθηκε. Εμείς εξηγούμε τις θέσεις μας πολύ καλά. Τις εξηγούμε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Υπάρχουν πολλές αμφισβητούμενες περιοχές στον κόσμο και εξηγούμε πώς λύθηκαν όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά η Ελλάδα δεν υιοθετεί την ίδια προσέγγιση.

Επειδή έχασαν την ψυχολογική υπεροχή και στο πεδίο της μάχης και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προβάλλουν μία επιθετική συμπεριφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!