Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Νέο κρούσμα κοροναϊού στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας
[News]: Νέο κρούσμα κοροναϊού στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας

[News]: Νέο κρούσμα κοροναϊού στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας

Δεν είχε καμία επαφή με τα δυο προηγούμενα κρούσματα

Το νέο κρούσμα βρέθηκε από τον προληπτικό έλεγχο που έκανε η Διεύθυνση του εργοστασίου και ο 44χρονος που βρέθηκε θετικός δεν είχε καμία επαφή με τα δυο προηγούμενα κρούσματα – Πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στη Φθιώτιδα.

Τα τεστ που έγιναν σε όλο το προσωπικό του εργοστασίου της ΒΙΠΕ Λαμίας , πάνω από 300 άτομα, βγήκαν όλα αρνητικά εκτός από ένα.

Έτσι μέσα από τον προληπτικό έλεγχο, που έκανε η εταιρεία σε όλο το προσωπικό, εντόπισε ένα ακόμη κρούσμα σε έναν 44χρονο εργαζόμενο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε καμιά επαφή με τους άλλους δυο εργαζόμενους που βρέθηκαν πρόσφατα επίσης θετικοί.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός είναι τελείως ασυμπτωματικός και ευτυχώς που εντοπίστηκε γιατί υπήρχε κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός και σε άλλους εργαζόμενους.

Η κατάσταση στο εργοστάσιο είναι απολύτως ελεγχόμενη, ωστόσο τώρα θα ξεκινήσει η ιχνηλάτηση του οικογενειακού περιβάλλοντος και των στενών επαφών του 44χρονου, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Σχετικά Tags
κρούσμα κρούσματα κορονοϊός κοροναϊός εργοστάσιο Λαμία

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!