Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Νέο Audi Α3 Sportback: Εξηλεκτρισμένο και πλήρως συνδεδεμένο
[News]: Νέο Audi Α3 Sportback: Εξηλεκτρισμένο και πλήρως συνδεδεμένο

[News]: Νέο Audi Α3 Sportback: Εξηλεκτρισμένο και πλήρως συνδεδεμένο

Το δρόμο που άνοιξε η Audi ακολούθησαν όλες οι premium μάρκες

Το 1996, η Audi έφερε επανάσταση στην αυτοκίνηση παρουσιάζοντας το Α3 και δημιουργώντας ουσιαστικά την premium compact κατηγορία.

Με το λανσάρισμα της 5θυρης έκδοσης, τρία χρόνια αργότερα, η μάρκα παρουσίασε το πρώτο Sportback concept στην ιστορία, που συνδύαζε τα καλύτερα χαρακτηριστικά των χάτσμπακ και wagon αμαξωμάτων, καθώς ήταν ένα sport μοντέλο με τους χώρους και την πρακτικότητα ενός wagon, σε compact σχήμα.

Το δρόμο που άνοιξε η Audi ακολούθησαν όλες οι premium μάρκες, σπεύδοντας να παρουσιάσουν κάποιο μοντέλο στη συγκεκριμένη κατηγορία, που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα δημοφιλή, «αναγκάζοντας» την μάρκα από το Ingolstadt να εξελίσσει διαρκώς το Sportback concept με το χαρακτηριστικό 3ο πλαϊνό τζάμι, με «όχημα» την γνωστή ποιότητα της μάρκας.

Το νέο Audi A3 Sportback, στην 4η πλέον γενιά του, με sport DNA, φιλοδοξεί να ορίσει εκ νέου την κατηγορία που δημιούργησε. Σχεδιαστές και μηχανικοί συνεργάστηκαν χωρίς περιορισμούς και παρουσιάζουν ένα μοντέλο που, 24 χρόνια μετά, φτάνει τους τομείς της συνδεσιμότητας, του εξηλεκτρισμού, της ευφυίας και της προνοητικότητας στα τεχνολογικά όριά τους.

Πιο αναλυτικά:

- 100% Συνδεδεμένο: Το νέο A3 Sportback πέρα από κορυφαία συνδεσιμότητα, προσφέρει και την δυνατότητα Functions on Demand – FoD (Λειτουργίες κατόπιν Παραγγελίας). Ο οδηγός θα μπορεί σύντομα να προσθέτει λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες του, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!