Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé
[News]: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé

[News]: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé

Η τελευταία εξέλιξη της θρυλικής Μ3

35 χρόνια αφότου η πρώτη BMW M3 έκανε την εμφάνισή της στην αυτοκινητιστική σκηνή, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία γενιά των σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία. Οι νέες M3 Sedan και M3 Competition Sedan, M4 Coupé και M4 Competition Coupé, συνδυάζουν αγωνιστικές επιδόσεις και καθημερινή χρηστικότητα.

Όπως και οι αντίστοιχες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες τους (αφενός, ένα sedan με χώρο για μέχρι πέντε άτομα, αφετέρου ένα τετραθέσιο coupé) έτσι και τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα προσφέρουν στους πελάτες πολλές δυνατότητες ώστε να διαμορφώσουν τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Η νέα M3 Sedan και η νέα M4 Coupé εφοδιάζονται με έναν 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, με ισχύ 480 ίππων και μετάδοση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Το μηχανικό κιβώτιο περιλαμβάνει Gear Shift Assistant, που χρησιμοποιεί έλεγχο ταχύτητας εμπλοκής για να εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς ολίσθηση στα κατεβάσματα κατά το φρενάρισμα για είσοδο στις στροφές.

Στις M3 Competition Sedan και M4 Competition Coupé, η έκδοση με 510 ίππους του υψηλόστροφου κινητήρα συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic. Το 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic διαθέτει κλιμάκωση προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά του κινητήρα και μεγάλο συνολικό εύρος. Αυτό επιτρέπει πλήρως αυτόματες και μηχανικές αλλαγές με τον ειδικό επιλογέα Μ ή τα σχετικά χειριστήρια (shift paddles) στο τιμόνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!