Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Νέα τροπή για τον βιασμό 19χρονου στα Χανιά: «Χάθηκαν» οι καταγγελίες πριν 4 χρόνια
[News]: Νέα τροπή για τον βιασμό 19χρονου στα Χανιά: «Χάθηκαν» οι καταγγελίες πριν 4 χρόνια

[News]: Νέα τροπή για τον βιασμό 19χρονου στα Χανιά: «Χάθηκαν» οι καταγγελίες πριν 4 χρόνια

Εκπαιδευτικός είχε ενημερώσει την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο για την κακοποίηση και τον βιασμό 19χρονου σε χωριό του Πλατανιά Χανίων , καθώς οι αποκαλύψεις αναμένονται να είναι συγκλονιστικές.

Το παιδί είχε καταγγείλει τον βιασμό του δεν είχε καταγραφεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , πριν περίπου 4 χρόνια υπήρξε μία καταγγελία εκπαιδευτικού στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ότι το παιδί κακοποιείται και ότι έχει βιαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ωστόσο ο πατέρας του το είχε πάρει προτού εξεταστεί. Τότε η κοινωνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών είχε συντάξει μία έκθεση, που για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ στις αρμόδιες αρχές!

Εξετάζεται δε, αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες οι οποίες επίσης δεν έφτασαν στις αρχές. O 19χρονος πλέον βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Χανίων, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό τώρα.

Σχετικά Tags
19χρονος Βιασμός παιδική κακοποίηση Χανιά

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!