Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη: Έπεσε πάνω μου αρχίζοντας να με ακουμπάει παντού και να τρίβεται
[News]: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη: Έπεσε πάνω μου αρχίζοντας να με ακουμπάει παντού και να τρίβεται

[News]: Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη: Έπεσε πάνω μου αρχίζοντας να με ακουμπάει παντού και να τρίβεται

Η ιστορία του Χρίστου σε ηλικία 15 ετών

Μέσω μιας επιστολής, ο Χρίστος εξιστόρησε τη δική του εμπειρία με τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη. Ο Χρίστος δεν κατηγορεί τον ηθοποιό – σκηνοθέτη για βιασμό αλλά για την επιτυχή προσπάθεια χειραγώγησής του με άμεσο στόχο την σεξουαλική συνεύρεση του μαζί του.

Ο Χρίστος έστειλε επιστολή στο 2020mag.gr στην οποία αναφέρει πώς γνώρισε τον ηθοποιό και πώς εκείνον τον χειραγώγησε.

Στην αρχή της επιστολής του, ο Χρίστος αναφέρει: Λέγομαι Χρίστος. Είναι το πραγματικό μου όνομα.

Οκτώβριος 1992. Ετών 15. Στην πλατεία Αμερικής, κάθομαι να κάνω ένα τσιγάρο λίγο πριν πάω στο μάθημα Γαλλικών, στο παράρτημα της Γαλλικής Ακαδημίας στην οδό Τενέδου. Στο διπλανό παγκάκι παρατηρώ κάποιον να με κοιτάει έντονα. Δεν δίνω σημασία. Σηκώνομαι από το παγκάκι, πηγαίνω στο μάθημα και καθώς κοιτάζω πίσω μου, βλέπω να με ακολουθεί.

Επισπεύδω το βάδισμα μου και μπαίνω στο κτήριο. Το μάθημα διαρκεί 1ώρα και 45 λεπτά. Αφού έχω τελειώσει το μάθημα, βγαίνω στην Πατησίων για να περπατήσω και να πάρω το λεωφορείο για να επιστρέψω σπίτι μου. Νιώθω κάποιος να με χτυπάει ήπια στην πλάτη. Γυρνάω και ήταν εκείνος από το δίπλα παγκάκι. «Πάμε να κάνουμε ένα τσιγάρο στην πλατεία;» μου λέει. Εγώ απαντώ ένα ξερό «όχι» και φεύγω τρέχοντας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!