Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [News]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ – «Εκλογική αεροπειρατεία»
[News]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ – «Εκλογική αεροπειρατεία»

[News]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΟΚ – «Εκλογική αεροπειρατεία»

Τι αναφέρει η ΚΥΑ που εκδόθηκε και πώς αντέδρασε η Ομοσπονδία

Νέα αναβολή καταγράφεται στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την ΚΥΑ που εκδόθηκε σήμερα, Σάββατο (29/05).

Έτσι, οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την Κυριακή (30/05) στο γήπεδο της Λεωφόρου αναβάλλονται. Και το ότι δεν πρόκειται να γίνουν είναι οριστικό πλέον, μετά τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε.

Η ΚΥΑ δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αναφέρει σχετικά τα εξής:

«4. Πάσης φύσεως εκλογές αιρετών εκπροσώπων και οργάνων διοίκησης, καθώς και γενικές συνελεύσεις διενεργούνται δια ζώσης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο των συνεδρίων (Παράρτημα 14), εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα εκατόν πενήντα (150). Στις περιπτώσεις που τα εγγεγραμμένα μέλη είναι εκατόν πενήντα (150) και άνω, οι εκλογές και οι γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα. Εξαιρούνται από την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου οι εκλογικές διαδικασίες που, κατά την έναρξη ισχύος της παρούσας, έχουν ήδη εκκινήσει με φυσική ή επιστολική ψήφο και για τις οποίες έχουν υποβληθεί σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας

Άρθρο 12

Ισχύς – Ειδικές και καταργούμενες διατάξεις

Η παρούσα ισχύει από τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00, με την επιφύλαξη της παρ. 4 του άρθρου 1 που ισχύει από το Σάββατο, 29 Μαΐου 2021».

Για «εκλογική αεροπειρατεία» κάνει λόγο η ΕΟΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ κάνει λόγο για «εκλογική αεροπειρατεία», αναφερόμενη στην προαναφερθείσα Κοινή Υπουργική Απόφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!